We believe in the possibilities and opportunities to make life on earth more beautiful.

We believe in the possibilities and opportunities to make life on earth more beautiful.

That’s why we create sustainable opportunities

Over ons

NextivityFiber is in 2020 opgericht door Hans Veldhoen, pionier in technologische oplossingen in de telecomwereld. We zijn als startup ontstaan vanuit onze zusterorganisatie ConXys, de welbekende toeleverancier van hoogwaardige netwerkcomponenten voor met name kopernetwerken. Samen met ConXys zijn we een onderdeel van NextivityFiber Holding BV te Den Dolder (Nederland). Met een bewezen trackrecord heeft ConXys meerdere innovaties gerealiseerd. Omdat kopernetwerken uit gefaseerd worden, wordt NextivityFiber binnen de holding de organisatie voor de toekomst.

NextivityFiber staat voor: ‘Next’ (volgende) en ‘ivity’ (connectivity), samen resulterend in ‘the next generation connectivity’. ‘Fiber’ is de drager om ‘the next generation connectivity’ te realiseren. Als familiebedrijf hechten wij veel waarde aan het contact met onze klanten en partners. Ons team van enthousiaste vakspecialisten zet zich daarom dagelijks in voor de realisatie van nieuwe innovaties en uitdagende projecten. Projecten gericht op het transformeren van bestaande telecom infrastructuren, zodat deze weer klaargemaakt zijn voor de toekomst. Om bestaande netwerken weer toekomstvaste verbindingen te laten bieden.

Onze visie

From technical innovator to smart
solution partner with passion

Onze missie

Creating sustainable
opportunities

Onze strategie

Full service asset optimiser

Onze activiteiten

Smart knowledge
Smart solutions
Smart transformations

 • Onze visie

  From technical innovator to smart
  solution partner with passion

  De exponentieel groeiende vraag naar data en dataverkeer zorgt voor de toename in technische oplossingen en diensten, terwijl de beperkingen van oude telecom infrastructuren veelal nog gelden. De onstuitbare groei van het dataverkeer heeft impact op het milieu door een stijgende energievraag voor het beheer, aanleg of vervanging van data-infrastructuren. Slimme oplossingen om het ‘anders’ te doen zijn nodig. Oplossingen ontstaan vanuit passie voor wetenschap, techniek én milieu.

 • Onze missie

  Creating sustainable
  opportunities

  Vanuit onze passie voor de telecomsector omarmen wij nieuwe ideeën. Ideeën die ons inspireren om disruptieve oplossingen voor telecom infrastructuren te vinden. Oplossingen die ingezet kunnen worden om netwerken te transformeren en te vernieuwen, waarmee letterlijk nieuwe kansen en onbeperkte mogelijkheden ontstaan. Oplossingen waarmee we ons leven op aarde nog mooier kunnen maken, maar ook die van de aarde zelf.

 • Onze strategie

  Full service asset optimiser

  Innovaties voor telecom infrastructuren vinden en die inzetten om deze netwerken te transformeren is wat we doen. Vanuit een unieke positie optimaliseren wij de ‘assets’ van de netwerkeigenaren. En met onze full service-dienstverlening realiseren wij het gehele project. We staan namelijk sterk in de keten. Weten wat er speelt en kennen de materie én onze verantwoordelijkheid. Die verantwoordelijkheid nemen wij. Voor klanten en het milieu.

 • Onze activiteiten

  Smart knowledge
  Smart solutions
  Smart transformations

  Onze uitdagingen zijn het vinden van oplossingen voor de problemen van de klant. Vanuit onze afdeling Innovatie & Ontwikkeling is met FiberX-ID een CO2 bewuste ontkerntechniek ontwikkeld. Bestaande koperen netwerken transformeren we tot fiber verbindingen zonder uitgebreide vervangingswerkzaamheden. Ook verzorgen we de integratie van netwerk architectuur voor een toekomstvaste oplossing. Projecten pakken we full service op. Van ontwerp en voorbereiding tot aan transformatie en nazorg (24/7). Vanuit samenwerking creëren we zo meerwaarde voor onze opdrachtgevers en hun klanten.

Onze ambitie

Onze ambitie is vooraanstaande en duurzame technologische ontwikkelingen te realiseren. Naast de kwaliteit (ISO 9001 gecertificeerd) die we met onze oplossingen willen leveren staan ook veiligheid en duurzaamheid hoog in ons vaandel. Wij streven ernaar om eind 2024 zelfs volledig CO2-neutraal te ondernemen.

Daarnaast is NextivityFiber zich bewust van zijn maatschappelijke verantwoordelijkheid. Met ons werk ondersteunen we projecten om mensen met een beperking te helpen in hun zelfstandigheid en arbeidskansen, alsmede om jongeren met een beperking perspectief te bieden in opleidings- en onderwijstrajecten. Het is onze ambitie om op deze wijze bij te dragen aan het vergroten van kansen en mogelijkheden voor mensen met een beperking. Klik hier voor meer informatie over onze duurzaamheidsstrategie.

Hans Veldhoen

Hans Veldhoen

Managing Director

Ons team van NextivityFiber werkt continu aan het ontwikkelen van nieuwe technieken en nieuwe oplossingen. Onze vakspecialisten met wetenschappelijke kennis worden gedreven door hun passie om nieuwe mogelijkheden te vinden en de problemen van de klant op te lossen. Dit doen we uiteraard niet alleen. Diverse partners en opleidingsinstituten, waaronder de TU Delft, zijn aan ons verbonden. Samen creëren we duurzamen oplossingen waarmee we meer mogelijk maken. Betere verbindingen, meer data, hogere snelheden, lagere kosten en bovenal minder belasting van het milieu. Wil je met ons co-creëren? Ontmoet ons team of neem contact met ons op om te laten weten dat je mee wilt innoveren.

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Nieuwsgierig geworden en onze innovaties en ontwikkelingen volgen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.