Xtra challenges and opportunities

Durf te innoveren. Durf duurzame verbindingen en mogelijkheden te creëren voor de wereld van morgen. Raak jij geïnspireerd?

Als NextivityFiber creëren wij vanuit verbindingstechnologie duurzame mogelijkheden voor de wereld om ons heen. Wij optimaliseren bestaande telecom infrastructuren door coax verbindingen te transformeren naar fiber. Hiermee worden bestaande infrastructuren van netwerkeigenaren weer helemaal up-to-date qua techniek, betrouwbaarheid en kosten.

Dit optimaliseren gaat ver, want naast wat we doen raakt het ook de wijze waarop we dat doen en de voordelen die netwerkeigenaren daarbij ervaren. Met onder andere onze baanbrekende innovatie FiberX-ID vervangen we letterlijk, en op een circulaire wijze, de bestaande koperen kern voor glasvezel, zonder dat we het gehele tracé volledig open hoeven te graven. Dat is niet alleen slim en duurzaam, maar ook nog eens voordeliger voor onze klanten en de omwonenden. Daarnaast zetten we onze data intelligence kennis in voor het creëren van nieuwe digitale toepassingen. Onze klanten bevinden zich zowel in Nederland als diverse landen om ons heen. Daarbij verzorgen wij alles. Wij noemen dit onze full service-aanpak.

Het team van NextivityFiber

Bij ons ben je onderdeel van een internationaal team en krijg je de ruimte kansen te ontdekken. Voor de wereld om je heen én voor jezelf. Dat is onze afspraak naar jou.

Doe je met ons mee?

Als je bij NextivityFiber komt werken maak je onderdeel uit van ons team en bouw je mee aan het creëren van duurzame oplossingen. Met een focus op het transformeren van bestaande netwerken krijg je de mogelijkheid om ook te kijken naar de toekomst. Want de oplossingen voor vandaag zijn niet altijd het antwoord op de vragen van morgen. Daarvoor blijven we innoveren door initiatief te nemen, met anderen samen te werken en goed te luisteren naar iedereen in de markt. Zodat we altijd weten wat er speelt en voorbereid zijn.

Binnen NextivityFiber krijg je namelijk de kans ook voor jezelf vele mogelijkheden te creëren. Zowel inhoudelijke alsook in persoonlijke groei. Al is het maar omdat je meegroeit met de organisatie die we uiteindelijk gaan worden. Want iedereen binnen NextivityFiber is gedreven en enthousiast om het beste resultaat te vinden en te realiseren.

Actuele vacatures

Binnen NextivityFiber hebben wij regelmatig mooie uitdagingen. Hieronder tref je een overzicht van onze actuele vacatures aan. Spreekt een van deze uitdagingen je aan? In de tekst vind je de knop naar de gehele vacature.

Heb je eerst nog andere vragen of wil je iemand uit ons team spreken, neem dan gerust contact op met Yuri Groenewoud, Managing Director en bereikbaar via yuri.groenewoud@nextivityfiber.com of 085-8209730

Open solliciteren?

Zit jouw uitdaging er net niet bij? Je mag ons altijd een open sollicitatie sturen. Wanneer je jouw inspirerende motivatie om met ons mee te doen, samen met je CV, naar ons toestuurt via vacatures@nextivityfiber.com, kijken wij met jou naar eventuele mogelijkheden.

Kom jij als Netwerk Engineer werken bij NextivityFiber in Den Dolder? Dan maak je onderdeel uit van ons internationale team en bouw je mee aan het creëren van duurzame oplossingen. Als Netwerk Engineer breng je namelijk de tracés die getransformeerd worden naar fiberverbindingen zo goed mogelijk in beeld en inventariseer je voorafgaand aan de uitvoering alle aandachtspunten die van belang zijn om het werk straks zo goed mogelijk te laten verlopen. Dat is het doel van jouw functie.

Wil je meer weten? Klik hieronder voor de gehele vacaturetekst van Netwerk Engineer.

Kom jij als Directievoerder werken bij NextivityFiber in Den Dolder? Dan maak je onderdeel uit van ons internationale team en bouw je mee aan het creëren van duurzame oplossingen. Als Directievoerder begeleid je de transformatie van een coax naar een fiber verbinding en bewaak je tijdens de uitvoering veiligheid, doorlooptijd en kosten. Daarnaast ben je dé sleutel tussen uitvoering en onze afdeling Research & Development voor het verder optimaliseren van onze oplossing FiberX-ID. Dat is het doel van jouw functie.

Wil je meer weten? Klik hieronder voor de gehele vacaturetekst van Directievoerder.