Xtra challenges and opportunities

Durf te innoveren. Durf duurzame verbindingen en mogelijkheden te creëren voor de wereld van morgen. Raak jij geïnspireerd?

Als NextivityFiber creëren wij vanuit verbindingstechnologie duurzame mogelijkheden voor de wereld om ons heen. Wij optimaliseren bestaande telecom infrastructuren door coax verbindingen te transformeren naar fiber. Hiermee worden bestaande infrastructuren van netwerkeigenaren weer helemaal up-to-date qua techniek, betrouwbaarheid en kosten.

Dit optimaliseren gaat ver, want naast wat we doen raakt het ook de wijze waarop we dat doen en de voordelen die netwerkeigenaren daarbij ervaren. Met onder andere onze baanbrekende innovatie FiberX-ID vervangen we letterlijk, en op een circulaire wijze, de bestaande koperen kern voor glasvezel, zonder dat we het gehele tracé volledig open hoeven te graven. Dat is niet alleen slim en duurzaam, maar ook nog eens voordeliger voor onze klanten en de omwonenden. Daarnaast zetten we onze data intelligence kennis in voor het creëren van nieuwe digitale toepassingen. Onze klanten bevinden zich zowel in Nederland als diverse landen om ons heen. Daarbij verzorgen wij alles. Wij noemen dit onze full service-aanpak.

Bij ons ben je onderdeel van een internationaal team en krijg je de ruimte kansen te ontdekken. Voor de wereld om je heen én voor jezelf. Dat is onze afspraak naar jou.

Doe je met ons mee?

Als je bij NextivityFiber komt werken maak je onderdeel uit van ons team en bouw je mee aan het creëren van duurzame oplossingen. Met een focus op het transformeren van bestaande netwerken krijg je de mogelijkheid om ook te kijken naar de toekomst. Want de oplossingen voor vandaag zijn niet altijd het antwoord op de vragen van morgen. Daarvoor blijven we innoveren door initiatief te nemen, met anderen samen te werken en goed te luisteren naar iedereen in de markt. Zodat we altijd weten wat er speelt en voorbereid zijn.

Binnen NextivityFiber krijg je namelijk de kans ook voor jezelf vele mogelijkheden te creëren. Zowel inhoudelijke alsook in persoonlijke groei. Al is het maar omdat je meegroeit met de organisatie die we uiteindelijk gaan worden. Want iedereen binnen NextivityFiber is gedreven en enthousiast om het beste resultaat te vinden en te realiseren.

Actuele vacatures

Binnen NextivityFiber hebben wij regelmatig mooie uitdagingen. Momenteel zijn er geen actuele vacatures maar spreekt onze wereld en uitdagingen je aan? Neem dan gerust contact op met Hans Veldhoen, Managing Director en bereikbaar via hans.veldhoen@nextivityfiber.com of 085-8209730

Open solliciteren?

Zit jouw uitdaging er net niet bij? Je mag ons altijd een open sollicitatie sturen. Wanneer je jouw inspirerende motivatie om met ons mee te doen, samen met je CV, naar ons toestuurt via vacatures@nextivityfiber.com, kijken wij met jou naar eventuele mogelijkheden.